LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af Salamander. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Lasagne med spinat

Ingredienser:

  • 200 gram Feta, 40+
  • 240 gram Fiberbrød
  • 2 stk lille Løg, rå
  • 300 gram Salat, Iceberg, rå
  • 600 gram Spinat, rå
  • 400 gram Tomat, flået, konserves
  • 10 gram Salt, havsalt
  • 10 gram Sukker, stødt melis (saccharose)
  • 400 gram *Pasta skruer (Litaliana)

Fremgangsmåde:

Skær de groveste spinatbladene og skyl dem grundigt, i flere hold koldt vand. Kom spinatbladene i en gryde med varmt vand der hænger ved. Damp dem med kraftig varme under omrøring ca. to minutter eller til spinatbladene er faldet sammen. Kom dem i en sigte og pres spinaten fri for væde og lad fetaosten dryppe af.

Tomatsovsen:
Bland de hakkede tomater, løg, hvidløg, og sukker og salt i en skål, fordel tomatsovsen, spinat og ost, og pasta i et ovnfastfad ( ca. 6 X 22 X 27 cm ) på følgende måde:
Kom først ca 2½ dl. af tomatsovsen i fadet.
Dernæst ½ del af spinaten.
Fordel derover en trejdel af osteterningerne og det halve af pastaen.
Gør det en gang til.
Hæld osten og pastaen over retten og pres let, så sovsen dækker helt.
Bag lasagnen på en plade med bagepapir midt i ovnen.
Lad lasagnen trække, på køkkenbordet i ti minutter.

Ulla

FAKTABOKS
Til 5 personer
Indsendt af Salamander
Dato: 26/11 2001

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt123222934
Energi pr. person2464587

Energiprocent
Fedt16
Protein18
Kulhydrat66
reklame