LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af 108killer. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Stuvet hvidkål

Ingredienser:

  • 500 gram Skummetmælk
  • 4 spsk Hvedemel
  • 1200 gram Hvidkål, rå
  • 1 gram Peber, sort
  • 3 tsk Salt, bordsalt
  • 2 dl Vand, drikke-, vejl. værdier
  • 1 gram **Muskatnød
  • 50 gram **Becel Flydende

Fremgangsmåde:

Hvidkål hakkes og koges i rigeligt letsaltet vand i 20 minutter.
Becel varmes op og mel tilsættes.
2 dl af kålvandet samt mælken tilsættes.
Koger under omrøring i cirka 5 minutter mens der smages til med muskat, salt og peber.
Væden sies fra den kogte kål og kålen blandes i den opbagte sovs.

Koger cirka 5 minutter og spises som tilbehør til f.eks. frikadeller.

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af 108killer
Dato: 17/11 2010

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt44931070
Energi pr. person1123267

Energiprocent
Fedt35
Protein13
Kulhydrat51
reklame