LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af elisabeth. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Blomkål i svøb

Ingredienser:

  • 1 stk Agurk, rå
  • 1 hoved stort Blomkål, rå
  • 4 stor Tomat, rå
  • 30 gram Tomatketchup
  • 400 gram Reje, dybfrost
  • 4 L Æg, hele, rå
  • 250 gram **Fromage frais

Fremgangsmåde:

Kog blomkålen mør.
Kog æggene hårdkogte.
Skær agurken i små tern, tomaterne i både og de hårdkogte æg i både.
Rejerne afdryppes og duppes tørre.

Dressing røres af fromage frais, ketchup, salt, peber og paprika efter smag.

Stokken skærres nu ud af den møre og kolde kogte blomkål.
Dressingen hældes over.
Derefter kommes agurk og rejer over kålen.
Der pyntes med tomat og æg - der kan også serveres iceberg salat eller brød til.

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af elisabeth
Dato: 28/3 2011

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt59191409
Energi pr. person1480352

Energiprocent
Fedt27
Protein43
Kulhydrat30
reklame