LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af kissemi. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Indianergryde

Ingredienser:

  • 100 gram Gulerod, rå
  • 150 gram Hvidkål, rå
  • 50 gram Porre, rå
  • 10 gram Karry, pulver
  • 5 gram Peber, sort
  • 3 gram Salt, havsalt
  • 3 spsk Vand, drikke-, vejl. værdier
  • 150 gram Hakket Oksekød - 5 Procent fedt

Fremgangsmåde:

Oksekød med lav fedt% er bedst.

Alle grøntsager renses, hvidkål snittes fint, porrer og gulerødder skæres i skiver.

Karry svitses i lidt vand, oksehak kommes i og skal stege til det smuldrer. Alle grøntsager hældes ved, kom lidt vand ved, pas på det ikke koger tørt for væde.

Simrer 1 til 1½ time, til alt er godt mørt, smages til med salt og peber, evt. mere karry.

Pastaen koges møre, og hældes i gryden med kød og grønt, lad det hele lige koge sammen, og server. Velbekomme.

FAKTABOKS
Til 1 personer
Indsendt af kissemi
Dato: 11/6 2003

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt1599381
Energi pr. person1599381

Energiprocent
Fedt24
Protein40
Kulhydrat34
reklame