LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af Ayla. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Squashboller

Ingredienser:

  • 30 gram Creme fraiche 18 %
  • 200 gram Skummetmælk
  • 400 gram Hvedemel
  • 100 gram Squash, rå
  • 25 gram Smør, saltet
  • 25 gram Gær, presset, rå
  • 5 gram Salt, stensalt, køkkensalt
  • 5 gram Sukker, stødt melis (saccharose)

Fremgangsmåde:

Riv squashen på den grove side af rivejernet.

Smelt smørret i en gryde og kom mælken i.

Hæld den lillefingervarme blanding i en skål og tilsæt creme fraiche. Udrør gæren heri.

Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage).

Rør dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg (f.eks. en tallerken), og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. en time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt resten af melet, hvis dejen hænger i.

Form dejen til 16 boller eller miniflutes (10 cm lange), og stil dem til efterhævning på en plade med bagepapir i ca. 30 minutter. Pensl brødene med æg og klip dem i overfladen med en saks.

Bages i ca. 15 minutter ved 225 grader midt i ovnen.

FAKTABOKS
Til 8 personer
Indsendt af Ayla
Dato: 19/1 2003

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt76481821
Energi pr. person956228

Energiprocent
Fedt16
Protein11
Kulhydrat72
reklame