LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af dragonfly. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Kalkunsteg

Ingredienser:

  • 200 gram Agurk, rå
  • 4 stk Gulerod, rå
  • 800 gram Kartoffel, rå
  • 1 stk Løg, rå
  • 400 gram Salat, Hovedsalat, rå
  • 400 gram Tomat, rå
  • 800 gram **Kalkunbryst

Fremgangsmåde:

1.: Sæt ovnen på 220 grader.
2.: Tag kalkunbrystet og puds det fri for evt. sener. Gnid den ind i groft salt og andre krydderier, som du godt kan lide. Lav evt. nogle lommer i kødet og kom nogen fed hvidløg i.
3.: Skræl gulerødderne og skær dem i kvarte. Løget hakkes eller skæres i skiver, alt efter behag.
4.: kom løg og gulerødder i bunden af en stor stegepose og læg kalkunbrystet ovenpå, luk posen og husk at klippe et hul i det ene hjørne.
5.: Sæt det ovnen. Lad det stege i ½ time ved 220 grader. Sæt derefter ovnen på 160 grader og kalkunen steger videre i 1 time.
6.: Server kalkunen med kogte kartofler og salat med tomater og agurk.

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af dragonfly
Dato: 6/2 2003

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt89022119
Energi pr. person2225530

Energiprocent
Fedt15
Protein39
Kulhydrat45
reklame