LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af Kunz. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Oksekød med bønnespirer

Ingredienser:

  • 100 gram Fløde 9 %
  • 4 dl Ris, parboiled, rå
  • 150 gram Bladselleri, rå
  • 400 gram Bønnespirer, rå
  • 400 gram Oksekød, klump uden kappe, rå
  • 10 gram Olivenolie
  • 15 gram Sennep, brun, færdiglavet
  • 1 terning(er) *Knorr grøntsags bouillon
  • 10 gram **soya (fra Netto)

Fremgangsmåde:

Kødet brunes ved stærk varme på en høj pande i olien.

Sennep, soya, bouillon (2 dl.) og fløde (1 dl.) hældes over og blandes godt, lad det koge til kødet er mørt.

Tilsæt bønnespirer og halvdelen af blegselleriet og lad det koge med i 2 min.

Smag til med salt og peber.

Kog risene efter anvisningen og server dem til sammen med resten af blegselleriet.

(der kan eventuelt tilsættes lidt vand for at strække saucen lidt).

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af Kunz
Dato: 13/3 2003

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt88922117
Energi pr. person2223529

Energiprocent
Fedt20
Protein24
Kulhydrat56
reklame