LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af antonisen. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Gulerodsboller

Ingredienser:

  • 900 gram Hvedemel
  • 60 gram Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
  • 2 stk Gulerod, rå
  • 1 S Æg, hele, rå
  • 50 gram Gær, presset, rå
  • 1 tsk Salt, bordsalt
  • 300 gram Vand, drikke-, vejl. værdier
  • 70 gram **Solsikkekerner

Fremgangsmåde:

Portionen giver 12 boller og kcal er angivet pr. bolle

Gæren røres ud i vandet. Salt, revne gulerødder, solsikkekerner,
æg, rugmel og så meget hvedemel som dejen kan tage, uden at den bliver fast røres i.

Stil deken til hævning, tildækket et lunt sted ca. 1 time.

Ælt dejen let i gennem og del i 12 stykker der trilles til boller. Efterhæv bollerne ca. 15 min på pladen. Pensl med lidt vand.

Bagetid 20-25 minutter ved 200 grader midt i ovnen.

FAKTABOKS
Til 12 personer
Indsendt af antonisen
Dato: 15/1 2002

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt172454106
Energi pr. person1437342

Energiprocent
Fedt13
Protein12
Kulhydrat75
reklame