LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af bigb. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Beates Schnitzel

Ingredienser:

  • 100 gram Skummetmælk
  • 2 spsk Hvedemel
  • 100 gram Rasp
  • 5 dl Ris, polerede, rå
  • 800 gram Svinemørbrad, afpudset, rå
  • 2 M Æg, hele, rå
  • 100 gram Smørbart blandingsprodukt, 80%
  • 30 gram Smør, saltet
  • 15 gram Karry, pulver
  • 2 tsk Salt, bordsalt
  • 5 dl Vand, drikke-, vejl. værdier

Fremgangsmåde:

SCHNITZLER:
Mørbraderne afpudses, skæres i stykker af 1½ cm, bankes flade og paneres i æg, rasp, salt og peber.

KARRYSAUCE:
30 g smør smeltes i en gryde og det hakkede løg steges til det er gyldent (må ikke brune). Herefter tilsættes karry og brændes af. Mel tilsættes, og derefter vand til en passende konsistens.....
Saucen krydres med salt, peber og mangochutney. Koger ca. 5 minutter for at fjerne smagen af mel. Til sidst tilsættes 1 dl mælk og koger kort med.

RIS A'LA CREOLE:
Til en person beregnes 1 dl. hvide Jasminris.
Risene og vandet beregnes i forholdet 1 del ris til 1½ del vand.
Vandet bringes i kog og risene hældes i. Låget lægges på og koger i 12 minutter. LÅGET MÅ IKKE LØFTES FØR RISENE ER HELT FÆRDIGE!
Når risene har kogt tages de af varmen og står i 13 minutter. Når risene er færdige løsnes de forsigtigt med en GAFFEL(Gaffelen gør at risene ikke knækker!)

Schnitzlerne steges ved middel varme til de er gyldne, de må endelig ikke blive tørre!
De serveres med de kogte ris, karrysauce, ristet kokosmel, rosiner og mangochutney. Velbekomme!

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af bigb
Dato: 2/7 2003

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt169624039
Energi pr. person42401010

Energiprocent
Fedt35
Protein24
Kulhydrat42
reklame