LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af tom. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Kyllingegryde

Ingredienser:

  • 250 gram Ris, parboiled, rå
  • 200 gram Bønnespirer, rå
  • 2 stk Løg, rå
  • 250 gram Kylling, bryst, kød og skind, rå
  • 2 spsk Olivenolie
  • 20 gram Karry, pulver
  • 15 gram Peber, sort
  • 1 tsk Salt, bordsalt
  • 1 tsk Salt, bordsalt
  • 500 gram **Vand
  • 500 gram **Vand
  • 10 gram **knorr Hønse boulion

Fremgangsmåde:

Løgene switses i gyldne i olien og karryen. Kyllingen tilsættes og vandet hældes i sammen med salt, peber og en tern knorr boulion tilsættes.

Retten simrer i ca 50 minutter

Bønne spirer, tilsættes. og varmes med i 5 min.

15 minutter før retten serveres koges risene i en anden gryde med 1 spk. salt.

Retten serveres med grøn salat og evt brød.

FAKTABOKS
Til 3 personer
Indsendt af tom
Dato: 26/7 2003

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt79371890
Energi pr. person2646630

Energiprocent
Fedt26
Protein19
Kulhydrat55
reklame