LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af Claus. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Ørred med kartoffel

Ingredienser:

  • 1 fed Hvidløg, rå
  • 500 gram Kartoffel, rå
  • 1 stk Løg, rå
  • 400 gram Spinat, hakket, dybfrost
  • 4 mellem Tomat, rå
  • 500 gram Ørred, dam-, sø-, rå
  • 3 gram Margarine, 80 %, stegning/bagning
  • 2 gram Peber, sort
  • 1 tsk Salt, bordsalt

Fremgangsmåde:

Et ildfst fad smøres med margarine så fisken ikke brænder fast.
1 Stk. ørred (uden hoved)lægges i et ildfast fad.

1 fed hvidløg pesset og gnides indvendig i fisken
Krydder fisken med salt og peber. (evt. parika)
Skræl løget og læg det inden i fisken.
4 stk. mellem tomater hakkes og lægges ind i fisken.

Fisken lægges i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time

Kartoffeler og spinat koges og spise som tilbehør.




FAKTABOKS
Til 2 personer
Indsendt af Claus
Dato: 13/9 2003

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt54001286
Energi pr. person2700643

Energiprocent
Fedt15
Protein40
Kulhydrat45
reklame