LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af loudk. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Skinkeret i wok med krydret marinade

Ingredienser:

  • 75 gram Bønnespirer, rå
  • 1 gram Chili peber, rå
  • 800 gram Forårsløg, rå
  • 4 stk Gulerod, rå
  • 1 fed Hvidløg, rå
  • 1 gram Ingefær, rod, rå
  • 600 gram Peberfrugt, grøn, rå
  • 200 gram Spinat, rå
  • 1 gram Sesamfrø, afskallede
  • 400 gram Svinekød, nakkefilet, helt afpudset, rå
  • 1 gram Peber, sort
  • 1 knivsspids Salt, bordsalt
  • 4 gram Soja sauce
  • 1 spsk Sukker, stødt melis (saccharose)
  • 400 gram **Risnudler

Fremgangsmåde:

Kom nudlerne i en skål, dæk dem med kogende vand og lad dem trække i 10 min.

Bland ingredienserne til kryddermarinaden:
1 stort, finthakket fed hvidløg, 1 cm finthakket, frisk ingefær, 1 rød chili i tynde ringe, 4 spsk sojasauce, 1 spsk sukker, 1 spsk sesamfrø, 1/4 tsk salt og 1 knsp peber.

Snit forårsløgene i skrå skiver, skyl spinaten og fjern evt grove stilke. skær gulerødderne i meget tynde stænger og peberfrugterne i tern.

Varm 2 spsk rapsolie godt op i en wok eller sauterpande og svits skinkekød i strimler heri i 2-3 min.

Tilsæt forårsløg, spinat og gulerødder og svits det hele yderligere 2-3 min.

Vend de afdryppede æg- eller risnudler, peberfrugterne og bønnespirerne i et minuts tid i wokken, inden krydermarinaden tilsættes.

Varm retten igennem, smag til med salt og peber og server straks, mens grønsagerne endnu er sprøde.

Tilbehør:
Groft brød.

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af loudk
Dato: 30/10 2006

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt121262887
Energi pr. person3032722

Energiprocent
Fedt18
Protein18
Kulhydrat65
reklame