LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af HllN. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Fisk i fad med ris

Ingredienser:

  • 200 gram Ris, brune, rå
  • 3 stk Løg, rå
  • 1 stk Løg, rå
  • 500 gram Tomat, rå
  • 2 dåse(r) Tomat, flået, konserves
  • 150 gram Tomatpure
  • 500 gram Rødspætte, rå
  • 20 gram Sennep, brun, færdiglavet

Fremgangsmåde:

Hak de 3 løg fint og fordel dem i bunden af et ildfast fad.

Læg fiskene oven på løgene og drys med salt og peber og lidt timian.

Tomaterne skæres i tynde skiver og lægges oven på fisken.

Fadet dækkes med staniol og steges nederst i ovnen ved 225 grader i 40 min.

Til saucen hakkes løget fint. Svits løget i en gryde sammen med dijonsennep i ca. 1 min. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen koge i 2-3min.

Serveres med ris.

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af HllN
Dato: 13/2 2002

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt80541918
Energi pr. person2014479

Energiprocent
Fedt10
Protein29
Kulhydrat61
reklame