LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af Didde. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Krebinet med hvidkål

Ingredienser:

  • 200 gram Skummetmælk
  • 220 gram Gulerod, rå
  • 700 gram Hvidkål, rå
  • 150 gram Kartoffel, ny, rå
  • 5 gram Rapsolie
  • 8 gram Smør, saltet
  • 450 gram **hakket svinekød 3 til 7 procent
  • 1 spsk **maizena majsstivelse

Fremgangsmåde:

Skræl gulerødderne, skrab kartoflerne og kom begge dele i en gryde med saltet vand, der sættes i kog, til begge dele er møre.

Snit hvidkål smågrovt og kog det i saltet vand, indtil det er mørt.

Del det hakkede svinekød i fire portioner, krydr det med salt og peber og læg det på en stegepande, der har en spsk. rapsolie i. Steg, til der er farve på begge sider af krebinetterne, og kom dem så ind i ovnen i panden ved en temperatur på 180 grader. Tag dem ud, når sovsen er klar.

De to dl. skummetmælk tilsættes en spsk. maizena, der røres godt rundt. 8 gram smør tilsættes og det hele varmes op. Når blandingen er af sovsekonsistens, tilsættes den kogte kål uden kogevandet og der tilsmages med salt, peber og evt. muskatblomme.

Det serveres på en tallerken med kålsovs, kartofler, gulerødder og krebinetter.

FAKTABOKS
Til 2 personer
Indsendt af Didde
Dato: 1/8 2007

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt54531298
Energi pr. person2726649

Energiprocent
Fedt30
Protein36
Kulhydrat34
reklame