LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af kmb. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Kalve Okse Frikadeller

Ingredienser:

  • 50 gram Fløde 9 %
  • 20 gram Hvedemel
  • 20 gram Rasp
  • 21 gram Løg, rå
  • 250 gram Kalvekød, magert, råt
  • 1 M Æg, hele, rå
  • 30 gram **Vand
  • 125 gram Hakket Oksekød - 10 Procent fedt

Fremgangsmåde:

Sigtet mel og rasp blandes med 3/4 tsk. salt, 1 knivspids hvid peber, 1/4 tsk. tredie krydderi og 3/4 tsk. basilikum.

Bland hakket kalvefars og oksefars med væden og rør dernæst farsen lind med de tørre ingredienser. Lad farsen hvile/køle af minimum 1 time, gerne natten over i køleskabet.

Inden brug røres farsen igennem igen, tilsættes eventuelt lidt mere væde, hvis farsen er blevet for hård.

Form frikadellerne og steg dem.

FAKTABOKS
Til 3 personer
Indsendt af kmb
Dato: 18/3 2002

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt3577852
Energi pr. person1192284

Energiprocent
Fedt40
Protein43
Kulhydrat17
reklame