LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af evab. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Grøntsagsfarsfrikadeller

Ingredienser:

  • 100 gram Rasp
  • 200 gram Gulerod, rå
  • 1 stk Løg, rå
  • 100 gram Persillerod, rå
  • 500 gram Rosenkål, rå
  • 1 M Æg, hele, rå
  • 100 gram **Minimælk
  • 500 gram **Hakket kalv og flæsk 10-14 pct

Fremgangsmåde:

Hakket kød røres med salt/peber, æg, rasp, revet løg, mælk.

Grøntsagerne koges halvt møre. Rives, moses og røres i farsen. Evt. tages nogle rosenkål fra inden rivning og fars pakkes om hvert kålhoved. Steges som frikadeller.

Farsen kan også bruges som kogte boller til Boller i Karry e.lign.

FAKTABOKS
Til 8 personer
Indsendt af evab
Dato: 24/2 2008

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt82141956
Energi pr. person1027244

Energiprocent
Fedt34
Protein29
Kulhydrat36
reklame