LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af coges. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Kalkun i karry

Ingredienser:

  • 30 gram Fløde 9 %
  • 3 spsk Hvedemel
  • 400 gram Fersken, konserves
  • 20 gram Smør, saltet
  • 15 gram Karry, pulver
  • 1 gram Peber, sort
  • 1 gram Salt, bordsalt
  • 20 gram **soya (fra Netto)
  • 800 gram **Kalkunbryst

Fremgangsmåde:

Gnid kalkunkødet med salt, peber og soyasauce.

Sættes i ovn ved 175 grader. Når termometeret viser 70 grader er kødet gennemstegt. Tag kødet ud og lad det hvile tildækket, mens sovsen tilberedes.

Svits smør og karry i en gryde, pisk melet i og spæd op med skifteveis fløde og ferskenlage. Bouillon (fra terning) kan også benyttes, hvis smagen skal være kraftigere. Lad sovsen koge i 5 min og rør af og til.

Sovsens smages til med salt og peber inden den hældes i et varmt fad sammen med det udskårne kalkunkød.

Halve og kvarte ferskner lægges i kanten sammen med et par salatblade og lidt persille hældes over.

Tilbehør: Ris

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af coges
Dato: 6/4 2008

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt71131694
Energi pr. person1778423

Energiprocent
Fedt27
Protein44
Kulhydrat27
reklame