LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af coges. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Kalkunbryst med porrer og nødder

Ingredienser:

  • 300 gram Porre, rå
  • 50 gram Hasselnød, tørret
  • 1 gram Peber, sort
  • 1 gram Salt, bordsalt
  • 800 gram **Kalkunbryst
  • 1 pakke **Kalkunbacon fra Harboe
  • 1 gram **timian

Fremgangsmåde:

Skær kalkunbrystet næsten igennem på langs, så der laves en
lomme.

Læg de snittede porrer i en skål, tilsæt kogende vand. Lad dem ligge i 1 min. og hæld dem derefter op i en si. Afkøles med koldt vand og afdryppes.

Bland en håndfuld halverede hasselnødkerner og porrer. Krydr med salt, peber og timian.

Fordel blandingen i lommen af kalkunkødet og luk med kødnåle. Læg kalkunbrystet i et smurt ovnfast fad. Der lægges bacon over kalkunbrystet. I ovn ved 200 grader i ca 1 time.

Tilbehør: Hasselback karfofler og salat

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af coges
Dato: 6/4 2008

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt71221696
Energi pr. person1781424

Energiprocent
Fedt34
Protein52
Kulhydrat12
reklame