LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af jenspeter. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Loganbrød

Ingredienser:

  • 1000 gram Sødmælk
  • 500 gram Bulgur, rå
  • 1500 gram Grahamsmel, fuldkornshvedemel
  • 500 gram Hvedemel
  • 500 gram Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
  • 150 gram Frugtsaft, blandet, sødet, koncentreret
  • 250 gram Hasselnød, tørret
  • 250 gram Rosin uden kerner
  • 5 gram Salt, havsalt
  • 200 gram Sirup
  • 250 gram Sukker, stødt melis (saccharose)

Fremgangsmåde:

De tørre ingredienser blandes godt.

Smør, Sukker Sirup og mælk varmes op i en gryde, til blandingen er lunken og smeltet, og de tørre hældes i og blandes.

Den meget seje dej deles og presses ned i rugbrødsforme eller en bradepande.

En dejtykkelse på ca. 2 cm giver et tørt og hårdt brød.

Brødet bages i ovnen ved 180 ° i mindst 1 time. Ved en dejtykkelse på 3-6 cm skal brødet bage ca. 1½ time. Læg evt. alufolie over den sidste ½ time for at undgå sort skorpe.

FAKTABOKS
Til 25 personer
Indsendt af jenspeter
Dato: 2/5 2008

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt6720516001
Energi pr. person2688640

Energiprocent
Fedt14
Protein10
Kulhydrat77
reklame