LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af Max. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Pangasius med feta og spinat

Ingredienser:

  • 150 gram Broccoli, rå
  • 250 gram Kartoffel, ny, rå
  • 50 gram Løg, rå
  • 250 gram Spinat, hakket, dybfrost
  • 5 gram Citronsaft, friskpresset
  • 2 spsk Olivenolie
  • 50 gram **feta light
  • 300 gram **pangasius filet

Fremgangsmåde:

Vask kartoflerne grundigt. Skær dem i både og kom dem i en bradepande med olivenolie og drys med salt. Bag herefter kartoflerne i cirka 45 minutter ved 200 grader.

Bland fetaost med finthakket spinat, meget finthakket løg, citronsaft, salt og peber.

Tør de optøede filéter og rul fetablandingen ind i fisken. Hold fisken sammen ved at stikke en tandstik i.

Pak fisken ind i bagepapir, og sæt dem i en forvarmet ovn på 200 grader i cirka 15 til 20 min.

Kog broccolien let og anret.

FAKTABOKS
Til 2 personer
Indsendt af Max
Dato: 4/9 2008

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt4119981
Energi pr. person2059490

Energiprocent
Fedt40
Protein33
Kulhydrat28
reklame