LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af mettek. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Pizza Napolitana

Ingredienser:

  • 125 gram Mozzarella, 45+
  • 350 gram Hvedemel
  • 300 gram Tomat, rå
  • 100 gram Ansjos, marineret, konserves
  • 10 gram Olivenolie
  • 20 gram Gær, tørret
  • 250 gram Mineralvand, dansk vand o.lign.

Fremgangsmåde:

Lav en dej af gær, mel, olie, vand og salt.

Lad dejen hæve i 2 timer.

Arbejd dejen igennem, rul den ud og læg den på en meldrysset bageplade.

Dæk den med tomatskiver og gæld lidt olivenolie over.

Sæt fadet i en varm ovn (200 grader i 20 min).

Læg mozzarella skiverne oven på tomaterne, derefter ansjoser, lidt oregano.

Tilsæt salt og peber og stil pizzaen tilbage i ovnen i 10 min.

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af mettek
Dato: 14/6 2002

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt89482130
Energi pr. person2237533

Energiprocent
Fedt26
Protein16
Kulhydrat58
reklame