LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift





Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!



Dette er en opskrift som er indsendt af jungslund. Du kan nu vælge at gå tilbage til siden med listen over fedtfattige opskrifter. En anden mulighed er - hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med det - selv at indtaste en opskrift

Sursødt kalkun

Ingredienser:

  • 100 gram Champignon, rå
  • 225 gram Gulerod, rå
  • 2 fed Hvidløg, rå
  • 1 stk Løg, rå
  • 100 gram Majs, kerner, konserves
  • 30 gram Peberfrugt, rød, rå
  • 3 gram Tomatketchup
  • 175 gram Ananas, konserves
  • 2 spsk Olivenolie
  • 2 gram Eddike
  • 3 gram Honning
  • 2 gram Soja sauce
  • 450 gram **Kyllingeinderfilet fra Netto
  • 1 spsk **maizena majsstivelse

Fremgangsmåde:

1. Kødet skæres i tynde skiver af ensartet størrelse med en skarp kniv.

2. Varm olien i en forvarmet wok. Tilsæt kødet og lynsteg i 10 minutter, eller til det er helt gennemstegt og begynder at blive sprøde i kanten.

3. Tilsæt.:

1 RØDLØG, skæres i tynde både.
2 fed hvidløg, presses.
225 g gulerødder, skæres i tynde stave.
1 STK rød peberfrugt, udkernes og strimles.
100 g små champignoner halveres.
Lynsteg i yderligere 5 minutter.

4. Tilsæt 175 g ananas i tern, lynsteg i 2 minutter.


Sursødt-sauce.
1. Rør 1 1/2 dl ananas-saft,1 SPSK. maizena, 2 SPSK sojasauce, 3 SPSK tomatketchup, 1 SPSK hvidvins-eddike og 1 spsk klar honning.

Hæld denne sursøde blanding i wokken, og kog for kraftig varme og hyppig omrøring, til saucen jævner. Hældes i varme portions skåle og serveres varme.

Retten kan serveres med, Risnudler, nudler, ris.

Velbekomme

FAKTABOKS
Til 4 personer
Indsendt af jungslund
Dato: 15/2 2009

Dette er hvad opskriften indeholder af kalorier, vitaminer mm.

KjKcal
Energi i alt49211172
Energi pr. person1230293

Energiprocent
Fedt27
Protein40
Kulhydrat33
reklame